Detta snor!

Jag blir tokig på detta förbaskade snor som har en tendens att komma och gå, hela tiden… I helgen tänkte jag på att vi faktiskt började bli väldigt friska igen efter förkylningar som gått runt i familjen sedan dagisstarten. Men varför tänkte jag så?? I går kändes det som att Oliver bara blev snorigare och snorigare för varje timme som gick och i natt var han så fruktansvärt täppt stackarn. Ingenting hjälpte mot det sega snoret så sömnen blev väl lite si och så i natt. Gäsp! Så lunchdaten är inställd idag men det blir en frisk promenad i solen. Jag hade gärna sovit middag men Oliver sover ju bättre halvsittandes i vagnen, dessutom behöver jag röra på fläsket!!

Idag när vi hade lämnat Isabella så blev Oliver ledsen över att han inte fick vara kvar och gå till sin avdelning. Det var ju något nytt! Han gick och vinkade till sina fröknar och vi gick in och sa hej men sedan fick jag bära ut en lite småledsen kille.
Hoppas ni får en härlig tisdag och hoppas att solen tittar fram hos er med.

En glad liten tjej på väg till dagis där dom idag skulle pyssla med riddare-tema,
gissa om det var någon som var överlycklig…

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tack så hemskt mycket för receptet, det måste jag verkligen testa någon dag! Min sambo är helt tokig i ostkaka, så ska baka den någon dag som överraskning!Så tråkigt att ni aldrig riktigt blir friska, hoppas att Oliver blir frisk snart!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *