Dagarna rullar på…

Dessa dagar bara går i ett…. Idag var det dans efter dagis och jobb vilket betyder att det blir sent och det är väldigt ansträngande. Fast idag ska jag inte klaga för lillebror var på superduperbra humör och var jätteduktig när vi väntade på att Isabellas dansklass skulle bli klar. Så det blev inget tafs alls och inga köer hem. Men det är ju oftast så att när man förberett sig på det värsta så kan man bli positivt överraskad.
Imorgon kväll ska jag på föräldramöte på dagis och Anna, Alex och Amalia ska passa hjärtegrynen. Jag och en annan pappa som också har barn i båda mina barns grupper ska dela upp oss och gå på varsitt, det är ju svårt att vara på två ställen samtidigt.
På fredag ska Isabella på utflykt och skall ha matsäck med sig för första gången, hon har önskat pannkakor med keso och sylt. Jag har fredagsfikat på jobbet och eftersom tiden inte riktigt räcker till dessa dagar så bakade jag faktiskt pepparkaksmuffins redan igår som fick hoppa in i frysen, jag gillar inte att inte kunna leverera helt färska men vad ska man göra….

Nu är det natti natti som gäller, halv sju ska man ju vara på jobbet i morgon, gäsp!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *