Glad

Jag känner mig så nöjd och glad över att vi ändrade våra planer här framöver. Jag har mått så dåligt dom senaste veckorna men nu känns det verkligen mycket bättre när jag lyssnade på och följde min magkänsla. Visst det kommer inte att kunna bli oxfilé varje fredag men det är det värt. Har jag möjlighet att vara med mina underbara barn så ska jag passa på att vara det också, mina barn är mitt allt och jag vill deras bästa.
Det var en glad Isabella som vi lämnade på dagis i morse och en glad lillebror som fick följa med mamma hem igen. I morgon börjar jag att jobba tidigt och barnen blir lämnade av pappsen vid nio. Så imorgon då kör vi igång den lilla förändringen här hemma och det känns både lite nervöst och spännande, men som sagt mycket mindre ångestfullt än innan. Visst det är ju ett evigt gnagande på samvetet för att räcka till för barnen, jobbet, hemmet, vänner mm. Livet blir ju ett evigt pusslande efter att man skaffat barn, det är ju en sak som är helt säkert.

Hoppas ni har en bra tisdag ni också.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *