Vilken morgon

Ahhh vilken morgon vi hade, jag tror alltid att det än min 4 åring som ska knöla men det är oftare min 1,5 åring som står för samarbetsproblemen. Han ska inte ha den tröjan och inte dom byxorna utan den tröjan och helst ska han busa och vill att man ska jaga honom för att sätta på strumporna… Isabella är bestämd med vad hon ska ha på sig och det är ju inte alltid som vi tycker lika men hon talar i alla fall om direkt vilken klänning/byxa/tröja hon vill ha. Oliver han lägger sig ju bara ner på golvet, blir arg som ett bi, vrålar och blir en hal ål. I morse försökte jag introducera ett par halvvarma kängor men han körde ner foten, blev sur och gick bestämt och satte tillbaka skorna i garderoben där han sett mig ta ut dom, stängde dörren och körde ner foten i gympaskorna. Kul för pappsen i morgon när det är dagistajm 😉

Igår fick vi supermysigt besök av Sara och hennes dotter Tyra. Sara och jag gick på gymnasiet och pendlade med tåget tillsammans. Vi har inte setts sedan -08 så det var verkligen ett tag sedan men nu ska det inte ta lika lång tid tills nästa gång.
Det första Isabella sa på dagis idag var att stolt berätta och visa för fröken att hon hade gjort armbandet hon hade på sig tillsammans med sin kompis Tyra.

Oliver tittade en liten stund på (hemska) Teletubbies. Han har inte sett dom förut och han blev väldigt fascinerad (som alla andra barn!!).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *