Ernst kan sin sak

Jag gillar det Ernst gör och jag gillar det Leila gör men jag skulle gärna slippa höra dom prata i bland då jag kan tycka att dom är en liten aning jobbiga. Men mumsiga och fina saker det gör dom.
Jag testade i juldagarna att göra dom vegetariska köttbullarna som Ernst gjorde i sitt ena julprogram, dvs att jag dubbelpanerade brysselkål. Mums! Kan rekommenderas om ni gillar brysselkål. Jag testade även att göra Ernsts glöggsill (godaste sillen på vårt julbord, mums!) och sist men absolut inte minst, konserverade äpplen. Oj oj oj den efterrätten spelade i en egen liga, i högsta ligan. Herregud vad gott det var. Jag hade i saffran i lagen som Ernst hade i programmet men som inte står med i receptet på recept.nu. Jag serverade äpplena med riven mandelmassa och grädde och jag kommer definitivt att göra denna underbara, mumsiga efterrätt igen!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Instämmer med att äpplena var toppengoda, de får du gärna bjuda på igen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *