Julförberedelser

Idag var jag och Oliver och julpysslade på hans avdelning. Vi gjorde en fin smällkaramell. Eller vi och vi…Oliver busade mest omkring och jag försökte få ihop en smällkaramell, jag märkte ju att det inte var igår som jag gjorde en senast. Oliver valde i alla fall ut färgerna på pappret, alltid något 😉 Sedan gick vi upp för att hämta hem Bellabus och då satt hon och några tjejer och gjorde halsband och armband och det ville hon ju såklart göra färdigt så jag Oliver fortsatte med lite nytt pysslande.

I kväll blev skinkan klar och sambon åkte iväg och inhandlade en gran så nu är vi nog väl förberedda för jul, bara sillen kvar tror jag. (Om det ändå vore så…)

Isabella och pappsen grilljerade skinkan som vi igår ungsbakade.
Det blev så sent så vi hann inte färdigt igår. Första gången i mitt liv
som inte skinkan blir klar samma dag och man provsmakar….

Olivers och min fina smällkaramell

Join the Conversation

4 Comments

  1. Finfin smällkaramell! längtar lite tills lill-loppan blir något eller några år äldre då man kan pyssla ihop, så mysigt! Men oj vad ni verkar vara ute i bra och god till med mat och allt till jul, allt lite avis då jag har det mesta matlagandet kvar!

  2. Så fin smällkaramell! Längtar tills mitt barn hänger sina i granen så jag får slänga mina som jag gjorde som liten haha. Mysigt att Isabella fick vara med sin pappa och griljera skinkan! Det ska vi göra här hemma på fredag! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *