Kylig kvällspromenad

Ikväll tog jag och Oliver en kvällspromenad ner till stationen och köpte en remsa. Imorgon ska jag nämligen ut och åka kommunalt för jag ska på julbord med jobbet på kvällen. Det var en lite kylig promenad, strax under 0 grader. Och tid tog det, Oliver ska ju stanna överallt och titta på tågen som åker förbi, alla bussar, plus att han ska stanna vid varje port och titta på hissarna och säga “Isss”. Men vi kom hem lagom till nattningen 😉

Vår helg har varit fylld med trevligheter, i lördags var vi på adventsfika hos Tessan och Niklas och sedan blev vi bjudna på middag hos Jeanette, Daniel och Linus. Idag var vi hos Sofi, Stefan, Elis och Minna och lunchade och adventsfikade.
Nu sover våra gullegrisar och sambon och jag ska krypa ner och se film.
Hoppas ni också haft en lika mysig helg som vi.

Oliver väljer mellan rulltrappa, trappa eller hiss vid stationen.
Ett mycket svårt val mellan rulltrappa och hiss så därför
blev det rulltrappa upp och hiss ner 😉

Oliver tittar på ett av flera tåg som hann passera under vår promenad

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *