Myspys

Ikväll är det myspys som gäller här hemma. Jag är jättetrött och lite frusen, många måsten får vänta. Varmvattnet och värmen har varit avstängda mellan 8-20 idag pga något arbete i området, så det är lite ruggigt här hemma nu och jag väntar på att få ta en värmande dusch.
Jag fick tre tidningar av min underbara kollega idag. Dom delade tydligen ut dom vid stationen idag och han hade tagit dom till mig. “Tänkte att du kunde ha dom och läsa när barnen lagt sig” Han är så gullig!

Imorgon ska barnen ha en nobelfest på dagis. Barnen får ha “finkläder” på sig om dom vill och sedan skulle dom få en två- eller tre-rätters lunch. Jätterolig idé och barnen har redan glatt valt ut morgondagens outfits.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Jaa, visst är den fin 🙂 Jaa, jag såg att dom hade 20%, men så måste jag ju se den innan så idag fick jag köpt en äntligen. Får den ändå av mormor så det gör inget. Hehe!!

    Trevlig kväll!

  2. Vad roligt att ert dagis att “fånga upp” nobeldagen! Måste vara jätte skoj för dem att de händer lite saker och få ha fin-kläderna på sig till dagis! Sådan lyxkänsla att bläddra i tidningar!

  3. Åh vilken snäll kollega ! Härligt med tidningar är ju nuförtiden rena lyxen att hinna kika i dem. Spännande med med Nobel fest ! Ska bli intressant att se vad dem ska äta 😉 Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *