Tisdag

Natten var en väldigt bra natt faktiskt. Oliver kom inte in till oss förrän vid 3.30 och drack ingen välling under natten heller så jag har sovit som en gris och det var nog bra för när vi sedan skulle gå till dagis med Isabella behövdes all min nyvunna energi åt att bråka på kläderna på Oliver. Han ska inte ha sina nya vantar, han ska inte ha sina vinterskor… Tur att dom flesta grannarna har gått till jobbet vid nio 😉 Sedan skulle han absolut stå på ståbrädan och Isabella klagar ju inte på att få åka vagn. Det känns ju lite knasigt att ha en fyraåring i vagnen och en 19 månaders liten kille på ståbrädan men men.. Vi mötte en granne förra veckan som sa “han ser sjukt nöjd ut där han står” och det stämmer ju väldigt bra.

Idag var det min tur att anlita barnvakt. Tjänster och gentjänster. Snälla Anna och Amalia kom över och passade Oliver medan jag skuttade iväg på en arbetsintervju. Jobbet skulle bland annat innebära att jag slipper pendla och det lät väldigt spännande och intressant när jag väl var där.Hoppas, hoppas… jag var en av 150 sökande så jag har inga höga förväntningar, man är ju inte överdrivet attraktiv på arbetsmarknaden när man har småbarn och gärna inte vill jobba heltid än.

Imorgon är det dags för jobb och sedan dansavslutning för Isabella. Spännande!
Nu väntar jag på att sambon ska komma hem från storhandlingen på Maxi.

Det tog lång tid att komma hem från lämningen på dagis idag.
Oliver ville gå själv efter halva vägen på ståbrädan.
Vi skulle såklart stanna och titta på allt och till Olivers stora
förtjusning så stannade en polisbil bredvid oss på vägen.

Join the Conversation

3 Comments

  1. haha blir full av skratt och igenkännande av dt du skriver,tänk att de små är så otroooligt envisa,tycker Nova har ett humör som ingen annan av barn kommit i närheten av;)hon ska oxå stå på brädan o göra allt som Engla gör,stackars Engla vad hon får ge med sig av alla dessa leksaker oxå,men det är väl en del i utvecklingen och de lär sig väl av det.Kram o hoppas jobbintervjuvn kan bli ngt.

  2. haha ja tänk så mycket vilja som rymmer i deras små kroppar! så spännande med jobbintervju, då håller vi tummarna att de väljer dig till tjänsten!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *