Trebarnsmamma

Ikväll har jag praktiserat som trebarnsmamma. Mycket roligt! Linus kom över på middag och bus och det gick jättebra. Vid halv sju-tiden började dom alla tre bli lite trötta men det blev aldrig ett problem. En sund hade jag en liten kille på vardera benet och Isabella sittandes tätt intill mig, så underbart och mysigt. Middagen gick också jättebra vilket jag innan varit lite undrande om hur det skulle gå själv med tre busungar.
Nu ska jag försöka slita mig ifrån alla “to do” och lägga mig innan jag somnar stående någonstans i lägenheten. Jag har varit så himla trött hela dagen idag så det ska bli skönt att äntligen krypa ner under täcket även fast jag borde fixa lite fler saker klart först.

Tre söta busungar lekte massor med bilgaraget ikväll

Join the Conversation

2 Comments

  1. Tack snälla för all hjälp. Underbart att ha grannar som ni. Nu måste ni säga till när ni vill ha barnvakt. Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *