Den är tillbaka…

Åhhh min kära mössa som försvann i mitten av december är nu äntligen hemma med mig igen. Min sambo kallade det för att jag “supit bort” min mössa och det skulle man ju kunna tro eftersom den försvann i samband med julbordsätandet på stan med jobbet. Men jag är ju en mycket städad person 😉 Jag har ringt och mailat runt till barer, restauranger som vi passerat vid stadsvandringen och även varit på SL:s hittegods i hopp om att få tillbaka mössan. Många har varit engagerade i min mössa då det inte bara var jag som älskade den och när jag precis skulle ge upp och började inse att jag aldrig skulle få återse min mössa så hittades den. Tack till Eken bar och Hilton som tog hand om den och har ett väldigt bra och fungerande hittegodssystem.
Åhh jag är såååå glad för mössan är verkligen min favoritmössa, jag köpte den på Kookai i Paris 2005. Happy! ♥


Min mössa har kommit hem igen

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vilken tur att den kom tillrätta ! Tycker du är kanon fin i den ! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *