En guldstjärna

Ni skulle ha sett den flåsande knubbisen i spåret i morse… Haha!! Jag försökte mig på att komma igång med löpningen igen. Jag joggade så sakta visa sträckor så en pensionär hade nog kunnat gå om mig med rullatorn. Men det är ju så man börjar, lugnt och i etapper, om några veckor så går det bättre och det kan bli längre sträckor. Jag tycker i alla fall att jag förtjänar en stor guldstjärna! När jag kom hem körde min pt (sambon) ett härligt styrkepass med hantlarna som jag fick av “hälsotomten” i julklapp.
En skön söndag idag!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Du förtjänar en stor guldstjärna ! Härligt jobbat som dy skriver det blir bättre för varje gång ! Du får en stjärna med för den underbara vän du är <3 kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *