God morgon!

Ja då sparkar vi igång det nya livet för 2012. Ja idag börjar ju vardagen igen efter sköna (fast sjuka) juldagar. Nu kommer kottarna och jag vara lediga måndagar och jag ska jobba 75% en tid framöver. I morgon är det dagis och jobb igen som gäller och vi får se hur vi ska komma upp i tid. Vi har nämligen varit bortskämda med sovmorgnar under jullovet, en morgon vaknade vi 8.50!!! Och det hör ju verkligen inte till vanligheterna eftersom våra kottar brukar gå upp senast 6. I morse vaknade vi 7.45 och i morgon ska barnen lämnas 8 så vi kommer nog förstöra dessa sköna sovmorgnar från och med nu 🙁 Typiskt för dom lämnas alltid 9 annars men just bara denna vecka är det 8. Ja ja jag måste ju ändå smyga upp vid 5.15-5.30 så sovmorgnarna är ju definitivt ett minne blott för en annan….

Idag kommer vi nog mest leka och packa i ordning inför morgondagen, en skön måndag med andra ord. Vad händer hos er?

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *