Aj, aj, aj

Idag har Oliver ätit, sovit och inte behövt ta någon alvedon så imorgon är han redo att gå tillbaka till förskolan igen. Själv fick jag hans blåsor i förrgår, i efterhand inser jag att jag inte varit så försiktig bara tänkt på att Isabella inte ska dricka ur samma glas eller ta Olivers bestick osv men jag och Oliver har delat dipp vid ett tillfälle och han snodde min sked vid en måltid som jag utan att tänka mig för tog tillbaka. Det straffar sig! Blåsorna har varit ganska lindriga, visst svider dom och man har svårt att äta men det som tar över smärtan är en inflammerad visdomstand. Aj, aj aj!! Kunde inte tugga och knappt äta alls på hela dagen igår utan levde på alvedon och inatt låg jag sömnlös av smärta.  I morse fick jag en tandläkartid på Danderyds sjukhus där dom spolade rent och satte bakteriedödande medel. Ni som känner mig vet att jag absolut inte går till tandläkaren i första taget och när jag dessutom går till en tandläkare i sjukhusmiljö så är det inte så att jag bara har lite ont utan det är SMÄRTA! Usch!Fick ingen antibiotika pga av den andra virusinfektionen som jag bär på utan ska borsta med bakteriedödande medel och skölja munnen. Hoppas, hoppas att det går över snabbt för jag står inte ut!

Join the Conversation

3 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *