Babyshop.se = Bäst!!

Jag kan verkligen, återigen rekommendera att handla från Babyshop.se. Jag har sagt det förut och jag kan nog säga det 1000 gånger om igen för dom är så bra. Jag kunde ju inte hålla mig igår och klickade hem den ena klänningen till Isabella. Vi valde den vita och den ska hon ha på Amalias dop nästa lördag. Idag låg paketet brevlådan. Alltså dom är otroligt snabba, jag har handlat många gånger från dom och varje gång får jag paketet dagen efter och man kan ringa och få råd om klädera ifall dom är stora eller små i storlekarna. Perfekt!!

Join the Conversation

4 Comments

  1. Å va fin! Kan inte annat än instämma! Love Babyshop.se (How to kiss a frog hade några helt underbara bodys som jag nog måste klicka hem till Naemi) Kram

  2. Måste nog gå in och kika 😉 Vilken fin klänning hon kommer bli super fin 😉 kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *