Brunett

Igår njöt jag av en skön och spännande förmiddag i frisörstolen. Nu är den hemska utväxten och dom lite slitna topparna borta. Nu är jag brunett igen.
Frisörskan var kanske ingen jag skulle rekommendera och inte gå tillbaka till men vilken otrolig livshistoria. Jag har lärt mig massor om Iran och persiska. Hon kom till Sverige för två år sedan med sin dotter för att hon inte stödjer den iranska regimen och inte ville att hennes dotter skulle behöva ha slöja. Hon ville resa till Australien men hamnade som student i Sverige. Hon kämpar med att lära sig svenska och ser varje kund som ett sätt att lära sig mer om språket och Sverige. Hennes mål är att få sina affärer att gå bra, att hennes dotter ska få ett bra liv och att dom ska bli svenska medborgare. Tänk vad mycket intressant man kan få höra en helt vanlig dag.

20120218-073552.jpg

Join the Conversation

4 Comments

  1. Verkligen en livshistoria som man blir riktigt berörd av !Du är jättefin i håret ! Hoppas ni har en bra helg ! Kramar

  2. Fin blev du ialla fall,jag brukar gå till rinse,men hade ne tjej om jag inte var nöjjde med sist,killarna är dock bätttre tycker jag.kram

  3. Snyggt!! ja det är alltid intressant och lärorikt och höra om en annans livshistoria som skiljer sig så från ens egen. Man får oftast perspektiv på sitt eget liv och historia!Kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *