Buskväll

Ikväll har barnen och ja haft en riktig buskväll! Många härliga skratt och vi har gjort av med en massa energi. Nu sover dom små så dom får en massa ny härlig energi till morgondagens utmaningar. Själv avslutar jag kvällen med att titta på “Sofias änglar” och det innebär ju att man tömmer tårkanalerna totalt. Men sedan är det dags för mig också att skaffa mig lite ny energi. Det blir nog inte så svårt efter en natt med få sovtimmar plus att det nu är nybäddat och det finns väl inget mysigare än att krypa ner i en nybäddad säng?!
Hoppas ni haft en bra start på denna vecka.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vilka härliga bilder ! Man riktigt ser hur roligt dem har tillsammans ! Rena nybäddade lakan är det bästa som finns..;) Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *