En skön kväll

När barnen somnat sjönk jag ner i soffan, lade upp fötterna på bordet och njöt av en mumsig skål med favoritglassen framför tv:n. Sedan blev det ett långt telefonsamtal med bästisen så min kväll har varit perfekt. Nu ska jag snart krypa ner bredvid kottarna som snussar sött i min säng. Brukar inte gilla att vara själv om kvällarna i vanliga fall när sambon jobbar kväll och jag gillar ännu mindre att vara själv hela natten som idag och min stora fråga är nu Varför i hela friden tittade jag på Efterlyst??

Join the Conversation

3 Comments

  1. När jag var liten hade vi Piggelintävling i skolan, man samlade piggelinpoäng på skidor. Vi har gjort en liten tavla hemma så efter varje skidtur så sätter Nova upp ett Piggelinpoäng 🙂 Ha en bra kväll!! Kram

  2. Tack för samtalet det blev hela 51 minuter stod det på min telefon =) Men det säger vi inte till våra karlar då får vi väl telefonförbud =) Gud vad gott med glass ! Nästa gång kommer vi och sover . Massa kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *