Här ska klippas, här ska klippas….

Isabella i morse ang hårklippningen som förhoppningsvis ska ske i eftermiddag (Isabella är jag inte så orolig för men lillebror…)

I – Mamma ska jag ska sitta i en sån där racerbil
J – Ja det blir väl bra
I – Men mamma när jag klippte mig när jag var tre år då satt jag i en sån bil men nu är jag ju fyra år och då ska jag sitta i en stol. Jag är ju stor nu för jag är fyra och inte tre år. Oliver får sitta i en racerbil, jag är stor och ska sitta i en stol.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Hmm..varför känner jag igen din rubrik ? Hah ha herredug vilka minnen den ger mig och det roligaste är att jag minns historien än idag =) Hoppas klippningen går bra idag ! Klart hon ska sitta i stol stora tjejen =) Kramar

  2. HaHa! Jag minns också historien och den är ju från 94 -95 någonstans där 😉 Klippningen gick bra.

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *