Helgen

I lördags var vi i Linköping på kusin Alinas kalas. Superkul! Barnen hade så roligt. Oliver var jätterädd för deras hundar men överförtjust i katterna. Vägen hem från Linköping var däremot lite mindre rolig med ovädret som kom efter halva resan, rena skräckupplevelsen som Sara beskrev det som åkte åt motsatt håll. Vissa ställen såg man inte ens vägen så jag varken vågade eller orkade inte köra den sista biten hem utan jag och barnen stannade en natt till hos mormor. Det blev en kväll med melodifestivalen och popcorn tillsammans eftersom barnen sov lite i bilen. Dom dansade men ingen av oss var särskilt imponerade av pastor Ranelids bidrag….
I morse gjorde barnen inget annat än bråkade och tjafsade om vartannat, jag trodde jag skulle säga upp mig som mamma. Efter lunch åkte vi hem till sambon som kände sig lite dålig så det blev jag och Isabella som åkte till simskolan ikväll. Det kändes ju inte speciellt roligt att likblek hoppa i en baddräkt för att sedan hoppa ner i vattnet utan vass att gömma sig i men det var det värt för det var så roligt att vara med och se Isabella ha så kul och vara så duktig i vattnet.
I morgon är jag och barnen lediga och då ska vi åka och klippa deras hår. Det blir väl som vanligt en upplevelse 😉

Hoppas ni också haft en bra helg!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vad fina bilder ! Oj vad stor Alina har blivit ! Tiden går fort! Bra beslut att ni sov kvar hos din mamma ! Hoppas det går bra med klippningen imorgon . Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *