Nu var det klippt…

Det blev inte samma frisörsalong som vi brukar för jag chansade på att dom hade dropin-tider men just idag hade dom fullt upp såklart. Så vi gick till en annan salong inne i Stinsen och jag är riktigt impad både av barnen och frisörerna som klippte våra hår. Oliver var väl inte så jätteroad men det gick bra och nu är han riktigt kortklippt och snygg. Isabella klippte sig först och satt helt stilla och själv i stolen. Även jag kunde fixa till min lugg som jag inte blev helt nöjd med i fredags. Men jag fick ingen klubba som dom andra för att jag var så duktig. Sa jag förresten att jag är sjukt nöjd med dagens insats?! 😉

Join the Conversation

1 Comment

  1. Du skulle be Isabella hämta en klubba till dej med 😉 Hon är bra på det min lilla sötnos 😉 Härligt att klippningen gick bra !! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *