Önskelista

Som ni kanske vet sedan tidigare så är “How to kiss a frog” ett av mina favortitmärken och Isabella har några klänningar från tidigare kollektioner. Idag satt jag och kikade runt då det börjar bli dags att uppdatera barnens garderober eftersom dom båda växer så att det knakar. Isabella och jag förälskade oss i dessa klänningar.
“How to kiss a frog” går att köpa hos Babyshop.se

Join the Conversation

2 Comments

  1. oj så fina klänningar!! jag har faktiskt inte hört talas om det märket innan, men måste genast in och titta på mer av kläderna!alla fyra var ju helt underbara!!å vad man vill ha vår när man ser sådana fina plagg!

  2. Jag som trodde klänningarna var till dig:) Riktigt fina! Har aldrig heller hört talas om märket men dom verkar ha jättefina kläder. Hoppas ni alla mår bra!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *