Snö??


Det hade kommit ny snö i morse när vi skulle till dagis

I morse blev jag mycket förvånad när jag vred upp persiennerna och såg att det var alldeles vitt ute igen. Mer snö?? Det var inte riktigt det jag hade räknat med att se. Isabella blev förbannad för hon vill minsann lära sig att cykla utan stödhjul så nu måste det bli sommar enligt henne. Igår drog hon ut sin sparkcykel på baksidan när vi kom hem från dagis. Det var svårt att undvika isfläckar men hon är envis och därför blev hon ännu mer sur idag när det hade kommit mer snö.
Men det har ju varit plusgrader hela dagen så nu är det väl slut med mer snö och våren kommer eller hur? Fast det är ju bara slutet av februari än men jag vill i alla fall ha vår nu!!!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ja fy tusan vad förvånad man blev i går morse när man tittade ut.Men pangväder idag såå mysigt o varmt.Ang öroninflamation fick ngn hörselnedsättning??kram

  2. ja det känns som om vädret inte riktigt kan ta och bestämma sig för om det ska bli vår eller inte! Jag tycker att från 1 mars så ska det vara vår, så imorgon så borde det vara vår! och om det är samma väder som idag med sol och 8 plusgrader så verkar det lovande! Hoppas ni har en mysig onsdagskväll! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *