Statusen i sjukstugan

Idag var jag på veckans andra tandläkarbesök. Denna gång fick jag en akuttid i Solna hos två underbara kvinnor. Dom brände bort en bit av tandköttet vid tanden. Den “flärp” som blivit över fickan där inflammationen uppstått. Jag har haft “flärpen” i flera år utan besvär men nu är den borta och det gör att jag nog slipper att få återfall. Fickan finns ju kvar men den är nu enklare att hålla ren. Det rök ur munnen, luktade och smakade bränt, det var riktigt vidrigt! Och för att inte tala om smärtan som kom efter att bedövningen släppt…. Men jag lade mig i min säng, grinade, skrek lite och försökte att sova och jag lyckades tillslut sova bort några hemska timmar. När jag vaknade gjorde det såklart ont men den stora skillnaden var att jag nu känner ett litet hopp om att det kommer ett slut på det här eländet. Det har jag inte känt tidigare.
Fick i eftermiddags äntligen i mig lite blåbärssoppa efter ca 22 timmar tom mage. Nä nu måste det gå åt rätt håll eller hur?!

Jag börjar tvivla på att Isabella verkligen har vattkoppor eller så är det jag som målat upp en hemsk bild framför mig på hur det skulle vara. Vi får väl se vad som händer…. Någon som vågar sig över för ett utlåtande? 😉

Sambon kunde jobba hemifrån idag vilket är guld värt dagar som dessa.
Nä nu är det dags för nattning och jag ska se vart jag är i tidschemat om man kanske får äta något eller om det är medicindags….

Trevlig helg!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *