Tidsschema

Det är jobbigt ur flera synvinklar att må dåligt. Jag blir tokig på alla tider att hålla reda på. Penicillinet ska tas 1 timme innan måltid eller 2 timmar efter och 3 gånger per dag. De bakteriedödande medlet ska alltid gurglas och/eller strykas på direkt efter att något ätbart har intagits. Men ingenting, inte ens vatten, får intagas inom 1 timme efter att man använt medlet. Dvs inget intag av penicillin eller alvedon heller. Tandborstningen morgon och kväll måste ske minst en timme innan det bakteriedödande medlet tas som även ska gurglas som det sista man gör innan man lägger sig. I detta tidsschema ska även dom 8 alvedonen vid 4 tillfällen utspritt på minst var 4:e timma passa in…som i nästa hand måste spridas ut så jag får några som verkar när jag ska sova osv. Så man får bestämma sig för när det är bättre att genomlida lite mer smärta på dagen och inte. Suck! Ett riktigt pussel! Det är ett väldigt räknande på timmar här kan jag meddela…

Join the Conversation

1 Comment

  1. åh herreguuud vilket jobb,haha förlåt men blir lite full av skratt,när jag knappt kunde se o skulle desutom droppa in ögondroppar var tredje timme de var inte skoj och dessutom såg jag bara sämre.usch vad vi går ignom konstigheter detta år.krya på igen o stor kram till dig som kämpar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *