Veckohandling

Jag hade världens bästa hjälpreda med mig i kväll vid veckohandlingen. Skönt med sällskap och skönt att kyl, frys och skåp nu innehåller något för veckans måltider. Det blev Ica Maxi Lindhagen även denna gång och än så länge har dom inte gjort mig besviken. Eller dom får minuspoäng för att dom inte har min kinderchoklad men de ska jag ju inte äta i alla fall så det gör inte så mycket. Isabella ger dom minus för att dom inte har bananer till barnen och lite minus för att dom inte har bilkundvagnar. Men vi kom hem med det vi skulle och är nöjda.
Barnen har varit på så bra humör hela kvällen, hämtningen på dagis gick kanon så jag är på riktigt gott humör ikväll 😉 Det gillas!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Låter som en härlig kväll ! Skönt att få lite hjälp när man är och handlar !Vi ska nog storhandla imorgon, det är så skönt att ha handlat innan helgen. Hittade en jättefin klänning till malis på zara idag förresten. Kramar

  2. Alltid sådan härlig känsla när man öppnar kylskåpet och man har massor med mat i det! Man blir så mycket mer inspirerad att laga med då! Duktig tjej som hjälper till och alltid roligare med sällskap!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *