Buspojken blir större

På måndag fyller vår lilla buspojke redan 2 år. Jag ahr sagt det förr och jag säger det igen, vart i helsike tar tiden vägen??? Oliver verkar önska sig en cykel så nu är vi på jakt efter en, han provade en trehjuling när vi var på maxi lördags. Vi kan inte riktigt bestämma oss för om vi ska köpa en fin i plåt eller en i plast med styrhandtag. Vi vill helst köpa en i plåt men det är ju samtidigt väldigt smidigt med en som man kan köra med handtaget här i närområdet. Han är ju lite avis på stora syster som cyklar.
Svårt, jag tror att jag ska sova på saken…en natt till 😉

Join the Conversation

3 Comments

  1. ja, fy man kan bli lite mörkrädd av att tiden går så snabbt! 2 år, ja jösses då är man ju stor ju! Så kul med att leta efter cykel, men förstår att det är svårt, men sov på saken så kommer ni säkert på vilken ni ska köpa! kram!

  2. Som mamma till en som har en i plast så rekommenderar jag det ej, iaf inte om även hjulen är i plast för när man kör ute låter det hemskt! Du kan inte samtala med den som går brevid en…
    Rekommenderar en trehjuling där hjulen är i gummi, saknas det ett handtag kan man köpa det separat för en hundralapp och montera på.
    Lycka till och grattis till stora pojken 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *