Karibiskt te

Mitt blåbärste från Friggs var slut igår på affären när jag handlade så jag var
lite wild and crasy och testade ett annat 🙂 Föll för Karibisk, även den från Friggs. Det var jättegott med smak av apelsin, ananas och kokos. Annars brukar jag även dricka deras gröna te ingefära och citron eller örtte kvällsro, dom är också smarriga.

Fick ett mail från Buzzador idag om att jag ska få buzza te från Lipton här framöver, spännande!
Är du inte redan en Buzzador och vill bli en, klicka här♥

Join the Conversation

4 Comments

  1. Modigt att testa nytt te! jag är en sådan lite mes, jag tar nästan alltid samma som jag har hemma! Men detta lät ju riktigt gott! Jag tänker alltid att ja ska bli medlem där, kanske dax att jag blir det! Kram!

  2. Visst är det deras karibiskt te väldigt gott. Har själv fallit för det.. Med Friggs gör väldigt gott te. ^^

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *