Ny vecka

Idag är vi lediga, jag och barnen. Jag känner mig helt väck i huvudet av värktabletterna och jag har ännu inte löst skoproblemet. Känns väldigt fånigt att en sådan liten tå kan orsaka så stora problem. Mamma är på väg upp och då vågar jag kanske ta mer tabletter och kanske kan ha en sko på foten. Jag vill inte ta tabletter när jag är själv med barnen, det känns inget bra. I eftermiddag ska vi till förskolan på våffelfest. Det ska bli mysigt om vi tar oss dit.
Nu ska vi göra en indisk kycklinggryta till lunch.
Önskar er en bättre start på den nya veckan!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad snällt att mammsen kommer upp !Vi håller tummarna för dig att det ska kännas bättre snart, ush för att ha ont =( Vad gott med gryta ! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *