På akuten

Ja den härliga helgen hade ju kunnat sluta lite bättre än att behöva sitta här på akuten med en bruten tå…. Jag slog i tån i dammsugaren i eftermiddags när jag dammsög inför Olivers kalas som vi hade idag. Trodde inte att det skulle bli så illa men när gästerna gått och strumpbyxorna åkte av så matchade min tå min blåa klänning väldigt bra, och smärtan ska vi ju inte ens prata om…Jag hade ju nu hellre suttit hemma i soffan och myst med sambon istället för att sitta här med smärta och vänta i timmar. Känns skittöntigt för dom kommer ju inte göra något men ändå måste man hit för att dom ska kolla så att den ligger rätt och för att försäkringen ska gälla om det blir någonting senare i livet. Jag bröt denna lilla tå för sex år sedan också… Suck! Så det blev sandal-premiär (på ena foten) i kväll eftersom jag inte får in foten i några skor, jag kan meddela att det är fruktansvärt kallt ute för att ha sandaler. Känner mig som en jubelidiot med olika skor 😉 Nä ge mig bara lite “knark” så jag kan åka hem och sova.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Nejmen stackars dig! fy så ont det måste göra! och sandal-premiär redan, ja det känns som väldigt kallt! fy, men får man typ bandag runt, eller gipsar det sådant?!
    å så bra att ni tycker att det skomärket varit bra, då känns det mer tryggt! är ju en djungel ju!kram!

  2. Nämen Anna var du så våldsam när du dammsög:)
    Stackare akuten är ingen hit att tillbringa en söndag på,hr du inte snygga foppa toffeln då haha,aj krya på dig o den blåa tån.Stor kram

  3. Tänker på dej och hoppas att det ska gå bra ! Förstår att du frös det är inte allt för varmt ute än . Den där dammsugaren den har inte mycket till övers hos mig 😉 Tusen kramar på dej !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *