På äventyr mitt i veckan

Idag kände jag mig lite “wild and crazy” i tankarna. Först tänkte jag att vi skulle sälja vår lägenhet och köpa det där radhuset vi såg i Mariefred. Flytta, hitta nya jobb, börja om på annat ställe. Insåg ganska snabbt att det skulle bli väldigt jobbigt och ett väldgt stort projekt. Tankarna gick över på kvällens middag som var helt oplanerad eftersom storhandlingen skulle ske efter middagen ikväll. (Jag har jobbat massor idag, inte bara suttit i andra tankar som det kan låta här) Jag kunde inte komma på någon middag så då bestämde jag mig för att ta med barnen på ett äventyr efter dagishämtningen. Vi tog bussen och tunnelbanan in till stan där vi mötte upp pappsen. Vi åt middag på Fridays och tittade efter doppresent åt Naemi. Det var två trötta men mycket glada barn som somnade sött bredvid varandra ikväll. Tänk, bara att åka kommunalt gör deras dag haha!!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Nej..ni får inte flytta..=) Ska erkänna att jag var bra sugen på huset i vhd som är till salu.Härligt att vara ute och äta lite vardagslyx =) Förstår dem, det är roligt att åka kommunalt =) Jättefina bilder ! Kramar

  2. Men det är alltid kul att tänka och spån hur ens liv skulle bli om man flyttat hit eller dit eller gjorde si eller så! Och oftast inser man att man har det ganska bra det man har eller bor!
    haha ja tänk vad barn kan bli glad över något som man själv inte tycker är så häftigt! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *