Redan helg!

Imorgon är förskolan stängd och jag och barnen är nu lediga i fyra dagar!! Åhh så skönt det ska bli! Just nu är jag så trött så jag stupar när som helst! Oliver väckte mig tjugo i tre i natt och sedan kunde jag inte somna om, vilket är väldigt ovanligt för att vara mig men jag var tydligen tvungen att älta mina arbetsproblem. Suck! Så jag var på jobbet strax efter halv sex i morse. Gäsp!
Nu har vi en innehållsrik och spännande helg framför oss och det känns jättekul! Hoppas ni också får ett bra slut på denna vecka! Tack och god natt 😉

Join the Conversation

2 Comments

  1. så härligt att ha 4 lediga dagar framför er! fy vakna tjugo i tre lät inte alls som någon hit, hoppas ni får sova lite mer i natt! kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *