Söndag

Idag testade vi ett för oss nytt badhus nämligen Vilundabadet i Upplands Väsby. Mycket mindre än vi trott men väldigt fräscht och fint och 4 timmars gratis parkering höjde ju poängen. Spontant så känns det som att vi kommer att göra fler besök där. Med oss var även Sofi, Stefan, Elis och Minna, det var jättekul att träffa dom, det var så länge sedan vi sågs. Oliver som är lite mer av en chicken än sin storasyster någonsin varit åkte i alla fall en av dom stora rutschkanorna tillslut efter några vändor upp och ner i trappan. Sen finns ju inget stopp haha!! Isabella har ju aldrig haft några direkta spärrar men Oliver är mycket mer försiktig till en början.
Ikväll har jag börjat att måla Isabellas nya säng. Sambon fick hjälpa till lite men jag är väldigt skeptiskt till att detta kommer att bli bra men vi får se….
I morgon är jag och barnen lediga och det ska bli jätteskönt med ytterligare en dag ledigt.

Oliver var riktigt taggad för bad idag 😉

Lillebror hade svårt att slita sig från lekhörnan i färgaffären

Magsår ab för mamsen med två vildingar med varsin egen liten kundvagn och massor av folk i affären….

Join the Conversation

3 Comments

  1. Mysigt med badhusbesök,måste kolla upp vi har här i vallentuna men det är nog mer som ett vanligt badhus.
    Ang filmen så var den bra men inte jättebra enligt mig,kanske var jag för trött då jag somnade till mitt i filmen;)men klart värd att ses och den handlade om det eviga livspusslet,att få det att gå ihop jobb,karriär,familj bla bla…kram o godnatt

  2. så skoj att åka till ett badhus! det längtar jag efter att göra, har alltid haft någon tanke att “dit åker man när man är en familj”, en riktigt familjeutflykt lixom!
    så skoj med att måla om hennes säng, men det kanske blir jätte fin när hela sängen är klar! vill hemskt gärna se den sen!kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *