Världens bästa storasyster

Ibland händer det, det är inte ofta för det är mest tjafs men så plötsligt är dom så goa och rara med varandra. Man blir alldeles varm och lycklig när man ser dom underbara små sötnosarna. Jag hörde Isabella säga till Oliver ikväll när det blev dags för att göra sig i ordning för att gå och sova -jag ska hjälpa dig Oliver. Jag smygtittade på dom och Isabella hon grejade och fixade med sin lillebror som faktiskt tyckte att det var roligt och var väldigt medgörlig för en gångs skull. Oliver har nog världens bästa storasyster!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Så gulligt:)
    Här hemma ska Engla oxå hjälpa till och hon känner sig så STOR när hon får göra det.
    Men ibland går det hett till när man har en lillesyster som är envis o viljestark o snor grejerna från syrran.Våran Nova är nog den som skrämmer storesyrran.Hur går det på förskolan går de på samma avd? el gick de på olika kram

  2. Åh vad fina dem är ! Jag tror med Oliver har världens bästa storasyster !Vad mysigt det ser ut när hon ger vällingen ! Gullungar ! Kramar

  3. å vad mysigt att hon hjälper sin lillebror! Ja,hon måste allt vara en mycket duktig och hjälpsam stora syster,måste vara så mysig att se sina barn komma så bra överens! Kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *