Åka pendeltåg…

20120427-060259.jpg

Japp det får bli att åka kommunalt nu framöver. Ett körfält avstängt vid tomteboda och trafikkaoset i Solna gör att jag heller inte direkt kan gena. Jag avskyr att sitta i dessa köer och nöta. Fast jag gillar ju inte att åka pendeltåg heller även fast det kan vara skönt att bara sätta sig med en tidning och inte behöva bry sig. Om nu tågen går i tid vill säga…. Jag börjar första dagen med förseningar såklart, morr!! Men man ska ju vara glad om tåget kommer överhuvudtaget 😉
Idag är det fredag och jag och barnen är bjudna på middag och mys hos Anna och Amalia, det ser vi fram emot!

Join the Conversation

1 Comment

  1. ja fy vad less man blir på att sitta i köer och krypköra, nej då är det bättre att åka kommunalt! Hoppas ni får en mysig fredagskväll! kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *