Blommor

I eftermiddags envisades Oliver med att vi skulle åka bilen när vi skulle hämta Isabella. Han vann fighten och vi blev ju då väldigt tidiga istället så vi tog en sväng på Ulriksdals slottsträdgård. Jag älskar verkligen blommor men jag är också väldigt bra på att döda dom. Det är så vackert med blommor, inspirerande, hemtrevligt och dom doftar gott.

Join the Conversation

2 Comments

  1. haha japp känner igen det där! tycker det är så vackert med blommor, men har inte ens en liten grön prick i handen! Men varje gång jag är i en blomsteraffär så blir ju så sugen på att utbilda om mig till florist och bara få gå runt bland blommorna dagarna i ända! Kram!

  2. Så fint med blommor ! Så härliga färger 😉 och så blir man så glad av blommor 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *