En ny duk

Köpte en ny duk idag till köksbordet. Jag är ingen riktig duk-människa egentligen men vårt köksbord är så otroligt förstört och fult. Dom små har hackat små hål genom åren och vatten har spillts och bordet har då fått uppbuktningar, ser ut som små bölder. Vi spanar efter ett nytt men samtidigt vill vi härda ut ett tag till för Oliver, den lilla busungen, kan fortfarande hugga med gaffeln i bordet och han spiller nog ut vattenglaset vid 5 av 7 middagar i veckan.
Denna gång blev det en avtorkningsbar duk från Hemtex, jag är rätt less på att tvätta dukar och behandla fläckar sedan en tid tillbaka så det här kändes som ett bra alternativ, det är ingen plastig vaxduk utan en sträv. Vi får se hur länge vi har den 😉
I morgon blir det jobb och förskola igen.

Join the Conversation

5 Comments

  1. Vad snygg den är 😉 det är fint med duk och smart med vax duk ! Kramar

  2. Så fin den var! vi har en liknande vaxduk fast från Åhléns, riktigt smidigt då man kan torka av det mesta! Dock så har burkmaten en tendens att fastna på den och ge orange fläckar, så funderar på att en riktigt lång duk och sen bara klippa av den undan för undan! Kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *