En tur

I dag var jag och barnen lediga. Jag och Isabella tog äntligen en tur och hälsade på Sara, Tyra och lilla Selma. Jättemysigt att ses igen, se deras fina hus, bebismysa med Selma, äta god lunch, prata en massa och tjejerna lekte och hade kul tillsammans. Oliver lämnade vi av hos mormor på vägen ner och hämtade upp honom och åt middag på vägen tillbaka. Han hade det roligt med mormor, kört med bilar, cyklat, promenerat och träffat gammelmormor. En lyckad dag förutom att Isabella blev jätteledsen när vi skulle åka hem från Tyra, hon ville ju leka mera. Jag glömde bort tiden (det är ju så när man har det så trevligt) och missade att förbereda henne på att vi snart skulle åka vilket jag vet är en nödvändighet för min lilla dam. Isabella tycker verkligen om Tyra och har pratat konstant om henne resten av dagen. Tyra sa…, Tyra har…, Tyra kanske vill… 😉

Oliver har busat med mormor hela dagen

Två busungar i pyjamasar redo att åka hem & sova

Join the Conversation

4 Comments

  1. Låter som ni haft en kanondag alla tre ! Blev så glad när jag såg er ! 😉 Hoppas ni får en fin tisdag på jobb och dagis . Kramar <3

  2. En härlig måndag med andra ord:)
    Ser så mysigt ut där i bilen när de små sitter i sina fina pyjamaser.
    Ha en bra tisdag,så skönt att solen är tillbaks.Kram

  3. Vilken mysig dag det låter som ni haft! Måste vara jätte härligt när ens barn får sådan bra kompis! tack för att du delade med dig hur Olivier och isabella åt när de var små, man blir ju ibland så jäkla osäker på om man gör rätt eller inte! så alltid så skönt att höra hur andra har tänkt! kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *