Hårbehandling

Efter jobb, förskola, lekparksbus och middag blev det badtime här hemma. Jag fick sedan en hårbehandling av mina små sötnosar. Isabella borstade och fixade och det var jätteskönt. Det var däremot mindre skönt att få en hårbehandling av Oliver, shit det gjorde riktigt ont i mellan åt. Han slog nog mer med borsten än borstade och han skar nästan med kammen i hårbotten, aj! Han blir nog ingen frisör i framtiden tror/hoppas  jag ;)3 kommentarer

 1. 2012-04-12 @ 21:29

  Hah ha känner igen det där med den onda hårborsten,annars vore det trevligt med lite hårmassage allt:)kram

 2. 2012-04-13 @ 13:54

  Vilken lyx att få hårbehandling i sitt egna badrum! haha ja det gäller att inte vara så håröm när de små blir lite för ivriga med borsten kan jag tänka mig! hoppas ni har en mysig fredag! kram!

 3. Anna
  2012-04-13 @ 18:45

  Härligt ! Det är så skönt ! Hoppa ni har en fin fredag ! Kramar <3

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*