Oliver 2 år

Idag blev Oliver 2 år. Han firades i morse med paket, Isabella sjöng “Happy birthday” och hjälpte mer än gärna brorsan med att öppna paketen. Oliver har sedan blivit firad på förskolan med en fin papperskrona och sång. Ikväll kom fler som ville fira vår lille kille och vi bjöd på beuf bourgignon och tårta. Det var en mycket nöjd kille som somnade ikväll och som längtar väldigt mycket efter att få ta ut sin nya trehjuling på en tur.

Join the Conversation

7 Comments

  1. Tack för en fin kväll tillsammans ! Var så mysigt och gott <3 Hoppas matlådan är god idag med 😉 Kramar

  2. Ser och låter som om Oliver hade en mycket bra dag! och ni lyckades bestämma er om cykel, ser så fin ut så! å den tårtan…mums vad god den ser ut!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *