Påskmat

Det blev mycket smaskens igår på vårt påskbord. Laxbollar, omelett- och anjovisrullar, lammstek, silltårta, matjes i glas, prinskorv, köttbullar, janssons frestelse, ägghalvor, ostbröd, ostbricka och till fika blev det påskbakelser, cake pops och småkakor.
Gästerna orkade inte äta upp allt så det blir till att äta resterna idag. Har vi tur så stannar sambons mamma och syster som kommer och fikar idag även på middag och hjälper oss med alla rester.
Det var livat här igår med fem busiga kusiner under samma tak. Dom lekte och gick på påskäggsjakt. Det blev en sväng ner till lekparken också, vi behövde det efter all mat och allt sockerintag ;)En kommentar

  1. 2012-04-08 @ 20:26

    oj vilken påskbord! gud så gott det både såg och lät!! Hoppas ni har en mysig söndagskväll nu! kram

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*