Tipspromenad

Idag åkte vi ner till mormor och hämtade hem våra kottar, så nu är det slut på lugnet 😉
Vi åkte alla på en tips- och bingopromenad vid Tystberga som en vän till mormor höll i. Mysigt med en liten utflykt i skogen även fast Isabella varit på gnällhumör hela dagen, suck! Isabella vann i alla fall på sin bingolott och sedan blev hon även dragen i tipstävlingen. Oliver vann också på sin bingolott så det var roligt att det var just barnen som lyckades kamma hem vinster.
Barnen har haft det jättebra och roligt hos mormor. Oliver har tjatat om mormor och berättat att han har varit där hela kvällen. Det var första gången som Oliver sov borta utan mig eller sin pappa och det gick ju jättebra. Isabella längtar tills nästa gång som hon får träffa mormor. Kul!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad roligt att det gick bra !Och kul att dem vann på tipspromenaden =)Längtar till fredag ! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *