Vab

Oliver valde en bra dag och vecka för lite vab. Jag svor nämligen igår morse i min trötthet kl 5.15 om att denna vecka skulle bli en låååång fem dagars arbetsvecka men igår på eftermiddagen kom det ett sms från Olivers avdelning om att jag gärna fick hämta Oliver lite tidigare då han inte var sig själv. Han är hes, hängig, fruktansvärt grinig och hostar på nätterna så vi stannade hemma idag och vilar.
Det var en härlig vårdag idag så vi tog en promenad med vagnen bort till Solna centrum där Oliver äntligen fick handla för sina födelsedagspengar som han fått av gammelfarmor och gammelfarfar. Oliver köpte sig två bilar som han kan ha ute och en lite större polisbil som han nu inte släpper ur sikte. Han körde denna polisbil genom hela kvantum, på hyllor och väggar. Han ska även spara en liten peng till en cdbok med Alfons men vi hittar den inte någonstans. Jakten får fortsätta.
På vägen hem stannade vi till och tittade på fåglarna nere vid Råstasjön och nu är det snart dags att hämta hem BellaBus.
Skönt med en promenad i vårsolen, det var precis vad jag behövde idag.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *