Vitaminkick

Ikväll tog jag fram juice-maskinen och gjorde en vitaminkick på apelsin,
ananas, banan, vatten och lite ingefära. Lite syrligt men gott! Mums!3 kommentarer

 1. 2012-04-03 @ 20:33

  så gott det lät och så nyttigt, värsta vitaminbomben! tack för tipset om vagn, nja en sådan city select är vi lite tveksamma till, tänker att det måste vara roligare för de små att sitta bredvid varandra! ja i början när den lille är så liten spelar det ju ingen roll, men om något år så måste det ju vara roligare att sitta bredvid sitt syskon! sen är det säkert smidig eftersom den är så smal, men det lutar åt någon av de andra vagnarna! kram!

 2. Anna
  2012-04-04 @ 6:46

  Den såg jättegod ut !! Kram

 3. 2012-04-04 @ 10:13

  Å vad gott det lät!

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*