Chipsnyheter

20120523-135546.jpg

Jag är ingen chipsmänniska egentligen (ehhh vem försöker jag lura? Hallå, allt ätbart slinker ju ner i mig) men jag är riktigt svag för att prova nyheter och dessa två handlade sambon hem i helgen för ett test. Mitt betyg blev sådär om båda. BBQ smakade inte direkt så mycket, det blev mest bara en liten hetta i munnen efteråt. Men dom gick absolut att äta. Cheese & union var okej, absolut ätbara men inte heller dom var någon smaksensation, smakade mest lite syntetisk ost.
När jag var på Coop i veckan såg jag att Estrella hade en nyhet som hette ”varma mackor”, det är ju absolut vårt nästa självklara val att prova ;) Vad dom hittar på! ”Tokigt” som Oliver skulle ha sagt.3 kommentarer

 1. 2012-05-24 @ 8:22

  haha en chipssmak som heter ”varma mackor”?! ja hur kan de komma på alla smaker?! nej jag är nog svagast för de mer traditionella smakerna, men alltid kul att prova lite nya smaker såklart! ha en fin torsdag nu! kram!

 2. Anna
  2012-05-24 @ 21:15

  Dem måste jag testa ! Men inget slår mina älskade lantchips ;) Ha ha !

 3. 2012-05-25 @ 9:43

  Tråkigt att de inte var några höjdare, är själv väldigt skeptisk till de :)
  Ja hoppas jordgubbarna snart kommer till er med!

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*