Idag är det ingen vanlig dag…

Nä för idag är det sambons och min födelsedag, hurra, hurra, hurra, hurra!!
Vi gav oss själva en present med att spendera en stund av dagen på Sturebadet. Träning på gymmet, avslappning, ångbastu, god mat och jag körde även ett vattengympapass (det var jag och pensionärsföreningen) med legenden “knip” Susan Lanefelt. Vilken fantastisk människa, ett riktigt energiknippe! Och jag fick beröm av henne efter passet, känns bra att få av en sådan träningsveteran 🙂 Hon förde mig bakåt i tiden, till min barndom, då min mamma och moster gympade till hennes kassettband och bok, haha!! Underbart!
Kvällen bjöd på besök av mormor och gammelmormor, god mat och tårta såklart!

Join the Conversation

8 Comments

  1. Grattis i efterskott! Härligt med lite spa. Hoppas allt är bra med dig annars. Mysig blogg du har, en av mina bloggar som jag läser dagligen 🙂 Ha en fin fredag och helg! Kramar

  2. Underbart med spa ! Och roligt att få beröm 😉 Vi får boka in tjejspa snart tycker jag <3 Ses snart ! Kramar

  3. Nejmen stort grattis en dag i efterskott!! så kul att du och din sambo fyller år på samma dag och vilken perfekt present ni gav varandra, på tok för sällan man skämmer bort sig själv och går på spa! Kram!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *