Örhängen

20120523-125901.jpg

Igår fick vår söta tjej en av sina önskningar uppfyllda nämligen att få ta hål i öronen. Jag har vägt fram och tillbaka en tid men kom fram till varför inte? Isabella valde ett par jättesöta rosa (såklart) blommor som nu ska sitta i öronen i minst 6 veckor. Hon blev lite ledsen när dom tog hålen men hon satt fint och ville ändå ta nummer två som tur var. Det var min kollegas lillasyster som tog hålen på den salong där hon jobbar. Hon var jättegullig och gjorde en färgslinga i Isabellas hår också för att Isabella varit så duktig.
Vår lilla tjej är så nöjd och glad nu och visar stolt upp sina fina örhängen.
Nu längtar vi tills vi kan gå och köpa fina örhängen att byta med 😉
Oliver talade bestämt om i vagnen att han inte ville ta hål i öronen (vilket jag inte hade tänkt heller) när han såg Isabella få sina hål. Men han verkade bli väldigt sugen på att klippa sig vilket känns bra för han måste verkligen göra det snart igen.

 

Join the Conversation

2 Comments

  1. Hon blev så fin i sina örhängen ! Och hon var så duktig när hon tog dem . Tack för vi fick vara med och mysig middag 😉 Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *