Skogspromenad

Idag tog vi oss en långpromenad i skogen här bakom oss i naturreservatet. Det är så mysigt och vackert och man kan knappt tro att det finns här hos oss. Jag brukar gå en hel del powerwalks här runt omkring och njuta och samla en massa ny energi. Barnen kunde springa fritt och åka vagn om vartannat, dom hoppade, skuttade, sprang, klättrade, plockade pinnar, blommor, kottar och tittade på småkryp och myrstackar. Vi hade med oss mellis som vi åt på en av rastplatserna. Vi blev väldigt sugna på att ha haft med korv som vi kunnat grilla på en av alla dom fina grillplatserna som vi gick förbi. Det får bli en annan gång. Jag säger det igen men jag tycker att vi bor bra när vi har naturen precis bakom husknuten men ändå bara 9 minuter in till Stockholm C, det jag saknar är vatten. Sjö- eller havsutsikt och jag hade varit helnöjd, men man kan ju inte få allt här i världen…. 😉

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *