Utebus

Idag har vi varit ute nästan hela dagen i det fina vädret. Jag har bara haft lite småångest hela dagen över att vi inte hade börjat att packa men i kväll kom vi igång med det också så det känns skönt.

Jag måste verkligen införskaffa oss ett bättre uppslagsverk om blommor. Isabella är jätteintresserad av alla blommor och växter som dyker upp nu och vill veta vad alla heter och ja dom vanligaste kan jag ju såklart men långt ifrån alla som hon vill veta. Jättekul att hon visar ett sådant intresse.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ja nu är det härligt att vara ute igen.
    Jo rastlösheten gick över när vi kom till en lekpark,sambon är i Italien så full rulle hemma med alla barn o grannbarn:)äntligen måndag säger jag:)kram o fina bilder.

  2. Härliga vårbilder ! idag var det jättefint nästan hela dagen ! Skönt att vara ute då =) Roligt att isabella är så intresserad hennes tant anna vet i alla fall hur en smörblomma ser ut och vitsippa och tusselago..;) Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *