Cykelvagn

20120613-064048.jpg

Bild: www.lifequalityproducts.se

Igår beställde jag denna fiffiga cykelvagn inför, bland annat, sommarens alla utflykter. Det var en kollega som tipsade mig om den och hon tycker att den är jättebra och det får vi väl hålla tummarna för att vi också kommer att tycka.
Nu kan vi cykla överallt vi ska, om vi vill.
Vagnen går att använda som cykelvagn, joggingvagn och som vanlig barnvagn. Jag tror att denna kan underlätta vardagen ännu mer, om jag nu kommer att våga ge mig iväg med den förstås. Sambon cyklar till jobbet och får vid lämningen på förskolan nu försöka att gå med både barnvagn och cykel, det slipper han snart!
Det gäller bara att barnen inte slår ihjäl varandra nu när dom ska sitta bredvid varandra när jag ska cykla. Jag gissar att det kommer att bli många stopp med cykeln ibland, det blir en utmaning ;)En kommentar

  1. 2012-06-13 @ 9:23

    En sån där är ju ett måste om man ska ut på cykeltur med två barn, skulle också vilja ha sån(gärna som jag kan sitta i själv också då jag inte gillar att cykla) :D

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*